Brandwerende lastschakelaars

Switchgear B.V. heeft een uitgebreid assortiment brandwerende lastschakelaars. Deze lastschakelaars van het gerenommeerde merk Scame blijven werken in omgevingen die een temperatuur kunnen bereiken van 400 graden celcius voor een periode van 120 minuten. De lastschakelaars zijn te verkrijgen van 20A tot 630A en in 2, 3,4 en 6 polen

Brandvertragende Lastschakelaar in behuizing

Calamiteiten als brand in moeilijk bereikbare omgevingen, zoals tunnels en besloten parkeergarages, stellen hoge eisen aan de systemen die bescherming moeten bieden tegen rook inademing en hitte.

Daarom is het belangrijk om een ​​perfect efficiënt rookafzuigsysteem te hebben, dat een snelle interventie in geval van nood garandeert.

Switchgear B.V. heeft haar programma uitgebreid met lastschakelaars die een temperatuur van 400 ° C gedurende 120 minuten kunnen weerstaan ​​in overeenstemming met de bepalingen van de norm EN 12101-3 (2002). Daarnaast voldoen ze ook aan de IEC/EN60947-3 en de IEC/EN 60529.

De norm stelt specificaties en definieert methoden voor het testen van dergelijke ventilatorsystemen en de bijbehorende motoren. De systemen en motoren zijn onder meer bedoeld om de vlucht- en toegangswegen rookvrij te houden en om een rookvrije laag te creëren voor brandbestrijding- en reddingswerkzaamheden.

Wil je meer informatie of een afspraak? Klik hier om in contact met ons te komen.