2BA

Met onze merken SÄLZER, TELERGON en PCE MERZ staan wij in 2BA.

Product- en handelsgegevens van Switchgear BV beschikbaar via 2BA!

Switchgear
Per 23-7-2019 distribueert Switchgear BV product- en handelsgegevens via 2BA. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsrecords van Switchgear BV beschikbaar zijn via de 2BA datapool.

De productdata is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van de eerste kenmerkwaarden. Voor eind augustus zal de ontbrekende prijsinformatie worden toegevoegd. Switchgear BV zet hiermee een belangrijke stap richting uniforme data-uitwisseling met haar partners, afnemers en potentieel nieuwe klanten.

Selectieprofiel
De GLN van Switchgear is 8714231778387. Indien u de data geautomatiseerd wenst te ontvangen, dan kunt u deze leverancier toevoegen aan uw selectieprofiel. De gegevens zijn ook beschikbaar via Unifeed.

Switchgear stelt zich voor
Switchgear BV is een organisatie die totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van nokkenschakelaars en lastschakelaars in AC van 10A tot 6300A en in DC-gelijkspanningslastschakelaars tot 1500V.

Dit volledige en kwalitatieve programma van AC en DC-schakelapparatuur in combinatie met eventuele hoogwaardige behuizingen maakt eindeloze variaties mogelijk. Kortom, een partner voor de best mogelijke schakel oplossingen. Wij leveren schakeloplossingen aan verschillende markten: Netwerkbedrijven, Energieopwekking, Industrie, On- en Offshore, ATEX en de rail infra. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van schakelaars, kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste componenten voor uw toepassing.

Leveringsprogramma
Switchgear BV heeft een compleet assortiment.

Heb je vragen over Switchgear BV of voor onze afdeling verkoop? Neem dan contact op via tel. 085 – 0477 900 of mail: info@switchgear.nl

2BA