Bouw(meter)kasten en zwerfkasten van Switchgear BV

Een bouwmeterkast of bouwstroomkast vormt de basis voor een goede stroomvoorziening op de bouwplaats en is cruciaal. Want zonder bouwmeterkast geen stroom, en dat is nu juist onmisbaar op de bouwplaats.

Betrouwbare en veilige elektriciteit vereist een goed aangesloten gecertificeerde bouwmeterkast. Wij leveren PCE Merz bouwkasten in 40A, 63A, 80A en 125A in verschillende configuraties.

bouwkast pce merz switchgear bv

Inrichting: Stabiele behuizing van verzinkt plaatstaal met weerbestendige poedercoating RAL 2000 geeloranje in beschermingsklasse IP 44 (bedieningsfront IP 21), draaibare kraanogen en ergonomische handgrepen met wandmontage (alleen voor verdelertypes tot ca. 70 kg). Meetinstrument volgens DIN 43870 met beschermingsklasse IP 54. Alle inwendige delen tot en met aardlekschakelaar met veiligheidsisolatie. Gegalvaniseerde basis met plastic hulzen of gegalvaniseerde beugels voor haringen voor grondbevestiging.

Toepassing: Als aansluitpunt op het netwerk van de netbeheerder (VNB) en een speciaal voedingspunt volgens DIN VDE 0100 deel 704 voor het aansluiten van AC- en driefasige verbruikers op bouwplaatsen, als de eigen aansluitleiding van de klant voor het meetapparaat maximaal 30 m lang is en de VNB geen aparte aansluitkast nodig heeft. Daarnaast kan er voor een sub meting een gecertificeerde tussenmeter worden geplaatst.

Vragen over de bouwmeterkast welke het best bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Of bel ons op 085-0477900

Catalogus bekijken (online)

Nieuw ! Uw elektrische auto laden op bijvoorbeeld de bouwplaats. Bekijk onderstaande catalogus.

Catalogus elektrische auto laders (online bekijken)