Laadpaal voor de elektrische fiets

De laadpaal voor de elektrische fiets maakt het mogelijk om de accu van een elektrische fiets op te laden. Momenteel is 60% van de verkochte fietsen in Nederland een elektrische fiets. Elektrische fietsen zijn allang niet meer alleen voor oudere, ook jongeren kiezen steeds vaker voor een elektrische fiets, zodat langere afstanden kunnen afleggen, naar school bijvoorbeeld.

De laadpaal voor de elektrische fiets wordt steeds vaker geplaatst bij bedrijven of openbare gelegenheden omdat door de vele elektrische fietsen steeds meer vraag is naar goede oplaadpunten. Daarnaast ideaal voor het plaatsen bij horecagelegenheden, fietsenstallingen of thuis. 

Daarnaast is er een laadpunt voor aan de muur beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De PCE elektrische fiets laadpalen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit componenten. Het oplaadpunt voor de elektrische fiets is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; bevestiging aan de muur in twee verschillende versies of een vrijstaande laadpaal. Elektrisch fietsen is al goed voor het milieu, maar als deze stroom ook nog eens duurzaam door uw zonnepanelen is opgewekt is dat natuurlijk nog veel beter!

PCE 9081020 eMobility laadstation
PCE 9081020 eMobility laadstation
PCE 9013024
PCE 9013024 eMobility laadstation